Klantcases Mobile App

De meest veelzijdige app voor AccountView.

‘Door de app hoef ik niet steeds AccountView in te duiken’

Na eerdere positieve ervaringen met diverse apps heeft De Kasteelhoeve haar processen voor verkoop, orderpicken en pakketvervoer ondergebracht in de BrancheView App. Deze is volledig geïntegreerd met AccountView. Nu heeft de wijnhandel en wijnproeverij meer grip op haar klanten, verlopen processen sneller en kunnen zij via de app overal de benodigde informatie benaderen en bijwerken. Dit zorgt voor meer inzicht en veel gemak, vertelt directeur en eigenaar Roel Popma.

‘Met de app kunnen we klanten sneller en professioneler van dienst zijn’

Bij houtvezelproducent Klein Kromhof heeft het handmatig invoeren van orderbriefjes in AccountView plaatsgemaakt voor digitale orderverwerking via de BrancheView App. Via diezelfde app ontvangen klanten nu ook een professioneel CMR-formulier. “Eerder kostte het verwerken van orders ons zeker een dag in de week. Nu lukt ons dat nu in nog geen 2 uur. Een flinke tijdbesparing dus,” stelt Robert Hendriksen, boekhouder bij Klein Kromhof

‘De app bespaart ons 3 werkweken aan tijd, ieder jaar weer’

Miron Violetglass zocht een oplossing om de ontvangsten en verplaatsingen van goederen vanuit het magazijn rechtstreeks in AccountView te kunnen verwerken. De mobiele app van BrancheView bood hiervoor een simpele oplossing. Ook bleek de app nog meer mogelijkheden te bieden om sneller te kunnen werken in het magazijn – en daarbuiten. Inmiddels bespaart Miron met de app jaarlijks “werkweken aan tijd” en is het einde nog niet in zicht. Logistiek manager Manuel van der Kooi van Miron vertelt over zijn ervaringen.

‘We weten vrijwel realtime hoe we ervoor staan en waar actie nodig is’

Robarkco is een groothandel uit Almere die wereldwijd opereert. Samen met hun AccountView-dealer Arch-IT hebben ze een app samengesteld om sales en kantoor te ondersteunen bij hun dagelijkse werkzaamheden. In deze case legt Erwin Hietland uit hoe zij de app in een halve dag hebben gebouwd met de App Builder van BrancheView.

‘Er zijn geen onmogelijkheden. Alles kan met de BrancheView App’

Tom Koning is directeur-eigenaar van Hein Koning. Tom is 20 jaar geleden bij zijn vader Hein in dienst getreden en heeft het bedrijf in 2012 overgenomen. Sindsdien heeft hij continu geïnvesteerd in automatisering en digitalisering. “We waren er vanaf het begin bij met online boekhouden en alle stappen die daarna volgden. Je wist vooraf nooit wat wel en niet een goede investering was, maar ik zie wel dat de kantoren die meer afwachtend waren, nu echt achterlopen. En dat haal je niet even zo maar weer in.

‘Onze verkopers hebben nu altijd een deel van AccountView bij zich’

Groothandel Carton uit Holten is een dienstverlener voor de melkveehouderij. Iedere vijf weken worden de ruim 300 klanten bezocht. Direct uit de vrachtwagen levert Carton dan serviceartikelen voor onderhoud en reiniging van de melkmachines en speciale voeding en medicamenten.

Bestel de BrancheView App

Bestel de BrancheView App en laat ook uw app binnenkort zelf op maat maken.

U bestelt de BrancheView App bij uw reseller of direct bij BrancheView.

Bel 088 – 235 03 59 of stuur een mail naar sales@brancheview.com.

Uw klantcase vermelden?

Heeft u een beschrijving van een klantcase voor de BrancheView App?

Neem dan even contact met ons op, dan zorgen wij voor plaatsing op deze site.

Download de flyer