COVID-19

‘Wij kunnen u hierbij helpen!’

‘Hoe wij u kunnen helpen’

 

Ook bij BrancheView begrijpen wij heel goed dat de maatregelen als gevolg van het Coronavirus bij veel ondernemers op diverse fronten tot problemen leiden. Indien wij u daarbij kunnen helpen, willen wij dat graag doen. We zullen elkaar door deze tijd heen moeten helpen en tegelijkertijd moeten we inspelen op de situatie na Corona, waarin de wereld is veranderd en we meer online samenwerken.

 

AccountView Online

Met de vraag vanuit de overheid om contacten zoveel mogelijk te beperken, denken wij als AccountView specialist na over de vraag hoe we u als ondernemer daarmee kunnen helpen. AccountView is geen online-oplossing waardoor het lastig kan zijn om medewerkers vanuit thuis in AccountView te laten werken en te voorzien van de juiste informatie uit AccountView. BrancheView heeft hiervoor voor u de perfecte oplossing: de BrancheView Mobile App en de AppInBrowser!

Ook kunt u de BrancheView App verstrekken aan uw relaties, klanten of leveranciers, om hiermee heel snel inzicht te geven in de status van de orders of kunt u uw klant zelf nieuwe orders laten invoeren. Daarmee loopt de communicatie veel soepeler en bespaart u tijd die u dan kunt gebruiken voor andere activiteiten.

Om u als ondernemer te helpen, bieden wij de BrancheView Mobile App tijdelijk tegen uiterst gunstige voorwaarden aan.

De BrancheView App & AppInBrowser

Met de BrancheView Mobile App en AppInBrowser ontsluit u heel eenvoudig en veilig uw interne AccountView omgeving naar uw medewerkers of andere gebruikers die gegevens uit AccountView nodig hebben en die niet op kantoor zitten. De BrancheView Mobile App gebruikt een veilige communicatie-techniek om te koppelen met uw AccountView omgeving en met slechts een mobiel device of een internetbrowser is het al mogelijk om de informatie uit AccountView in te zien of te muteren.

Een app voor u op maat gemaakt: de Custom App

Wellicht heeft u de BrancheView Mobile App al eens bekeken. Op basis van toegangsrollen en de samenstelling van uw AccountView licentie komen onderdelen van de BrancheView App voor de gebruiker beschikbaar.

Met hetzelfde gemak waarmee wij functies hebben toegevoegd in onze “standaard” app, zijn inmiddels al diverse AccountView partners in staat om in korte tijd een aangepaste “custom” definitie te maken. Hiermee kunnen ook functies die niet in de standaard app zitten probleemloos worden gebruikt in de BrancheView App of AppInBrowser.
Hiermee is deze app niet beperkt tot alleen een stukje relatiebeheer, maar is het mogelijk om bijna alle processen in AccountView te gebruiken in de app! Zelfs die onderdelen uit uw eventuele maatwerk.

Enkele voorbeelden hiervan vindt u terug onder de klantcases van BrancheView App.

Ook voor Accountants kantoren

De BrancheView App is ook uitstekend te gebruiken door Accountants kantoren. Zowel door de eigen medewerkers als de klanten van het kantoor. Bij Teleboekhouden kantoren is zelfs de onderliggende infrastuctuur in AccountView al aanwezig en kunt u heel snel met de BrancheView App aan de slag!

Ons aanbod

In ons aanbod om u te helpen maken wij onderscheid tussen nieuwe klanten en klanten die al een actief onderhoudscontract op minimaal één van onze modules (niet de gratis Freekit) hebben.

Voor nieuwe klanten: tot 38% korting

Voor (nieuwe) klanten die nu nog geen betaald onderhoudscontract op BrancheView modules hebben doen wij het volgende aanbod:

Tot 1 april 2021 kunt u de BrancheView Mobile App (moduleprijs € 950,00) met korting aankopen. Hierop zal wel het gebruikelijke onderhoudscontract (nu 25% over de moduleprijs) worden berekend.

De korting op nieuwe bestellingen van de genoemde modules wordt als volgt vastgesteld:

  • Op bestellingen die worden geplaatst in januari of februari 2021 ontvangt u
    2 x 19% = 38% korting.
  • Op bestellingen die worden geplaatst in maart 2021 ontvangt u
    1 x 19% = 19% korting.
Voor klanten met een betaald onderhoudscontract: 100% korting

Voor onze trouwe klanten gaan wij natuurlijk een stap verder. Om u te helpen willen wij u de investeringsdrempel voor de BrancheView Mobile App helemaal weg nemen en bieden deze met 100% korting aan voor bestellingen die voor 1 april 2021 worden geplaatst. Wel berekenen wij u dan het gebruikelijke onderhoudscontract op deze module (nu 25% over € 950,00).

Voor klanten met het huur-model: 50% korting

Voor klanten die AccountView huren en ook de BrancheView Mobile App willen gaan huren, bieden wij nu deze module tot het einde van 2021 met 50% korting aan op het huurtarief (€39,58 per maand) voor bestellingen die voor 1 april 2021 worden geplaatst.

Custom App, Themed App, AppInBrowser, Extra gebruikers en bedrijven

Deze aanbieding geldt alleen op de module “BrancheView App” en niet op aanvullende modules, diensten en onderdelen zoals de Custom App, Themed App, AppInBrowser, extra gebruikers of devices.

Met de BrancheView Custom App kunt u in samenspraak met uw AccountView partner een app voor u op maat laten maken. De kosten die daarvoor worden berekend vallen ook buiten ons aanbod.

Bestel de BrancheView App

Bestel de BrancheView App en laat ook uw app binnenkort zelf op maat maken.

U bestelt de BrancheView App bij uw reseller of direct bij BrancheView via onderstaande knop.

Of bel 088 – 235 03 59 of stuur een mail naar sales@brancheview.com.

Download de flyer