COVID-19

‘Wij kunnen u hierbij helpen!’

‘Hoe wij u kunnen helpen’

 

Ook bij BrancheView begrijpen wij heel goed dat de maatregelen als gevolg van het Corona virus bij veel ondernemers op diverse fronten tot problemen gaan leiden. Indien wij u daarbij kunnen helpen, willen wij dat graag doen. We zullen elkaar door de komende tijd heen moeten helpen zodat we daarna weer zoals vanouds verder kunnen.

 

AccountView Online

Met de vraag vanuit de overheid om zoveel mogelijk thuis te werken, denken wij als AccountView specialist na over de vraag hoe we u als ondernemer daarmee kunnen helpen. AccountView is geen online-oplossing waardoor het lastig kan zijn om medewerkers vanuit thuis in AccountView te laten werken en te voorzien van de juiste informatie uit AccountView. BrancheView heeft hiervoor voor u de perfecte oplossing: de BrancheView Mobile App en de AppInBrowser!

Om u als ondernemer te helpen, bieden wij deze oplossing tijdelijk tegen uiterst gunstige voorwaarden aan.

De BrancheView App & AppInBrowser

Met de BrancheView Mobile App en App-In-Browser ontsluit u heel eenvoudig en veilig uw interne AccountView omgeving naar uw medewerkers of andere gebruikers die gegevens uit AccountView nodig hebben en die niet op kantoor zitten. De BrancheView Mobile App gebruikt een veilige communicatie-techniek om te koppelen met uw AccountView omgeving en met slechts een mobiel device of een internetbrowser is het al mogelijk om de informatie uit AccountView in te zien of te muteren.

Een app voor u op maat gemaakt: de Custom App

Wellicht heeft u de BrancheView Mobile App al eens bekeken. Recent hebben wij deze app voorzien van nieuwe functies die op basis van uw AccountView licentie en toegangsrollen beschikbaar komen:

 • Conceptbestellingen
 • Inkooporders
 • Goederenontvangst
 • Voorraadbladzijden

Met hetzelfde gemak waarmee wij deze functies hebben toegevoegd in onze “standaard” app, zijn inmiddels al diverse AccountView partners in staat om in korte tijd een aangepaste “custom” definitie te maken van de functies in deze app, zodat ook functies die niet in de standaard app zitten probleemloos kunnen worden gebruikt in de BrancheView App of AppInBrowser.
Hiermee is deze app niet beperkt tot alleen een stukje relatiebeheer maar is het mogelijk om nagenoeg alle processen in AccountView te gebruiken in de app! Zelfs die onderdelen uit uw eventuele maatwerk.

Enkele voorbeelden hiervan vindt u terug onder het kopje “Mobile app” in het menu van onze website.

Ook voor Accountants kantoren

De BrancheView App is ook uitstekend te gebruiken door Accountants kantoren. Zowel door de eigen medewerkers als de klanten van het kantoor. Bij Teleboekhouden kantoren is zelfs de onderliggende infrastuctuur in AccountView al aanwezig en kunt u heel snel met de BrancheView App aan de slag!

Ons aanbod

In ons aanbod om u te helpen maken wij onderscheid tussen nieuwe klanten en klanten die al een actief onderhoudscontract op minimaal één van onze modules (niet de gratis Freekit) hebben.

Voor nieuwe klanten: tot 57% korting

Voor (nieuwe) klanten die nu nog geen actief onderhoudscontract op BrancheView modules hebben doen wij het volgende aanbod:

Gedurende 3 maanden kunt u de BrancheView Mobile App (moduleprijs € 950,00) en Custom App (moduleprijs € 375,00) met korting aankopen. Op deze modules zal wel het reguliere onderhoudscontract (nu 24,7% over de moduleprijs) worden berekend. De korting op nieuwe bestellingen van de genoemde modules wordt als volgt vastgesteld:

 

 • Op bestellingen die worden geplaatst in april 2020 ontvangt u
  3 x 19% = 57% korting.
 • Op bestellingen die worden geplaatst in mei 2020 ontvangt u
  2 x 19% = 38% korting.
 • Op bestellingen die worden geplaatst in juni 2020 ontvangt u
  1 x 19% = 19% korting.
Voor klanten met een actief onderhoudscontract: 100% korting

Voor onze trouwe klanten gaan wij natuurlijk een stap verder. Om u te helpen willen wij u de investeringsdrempel voor de BrancheView Mobile App en/of de Custom App helemaal weg nemen en bieden deze met 100% korting aan voor bestellingen die uiterlijk eind juni 2020 worden geplaatst. Wel berekenen wij u dan het reguliere onderhoudscontract op deze modules (nu 24,7% over respectievelijk € 950,00 en € 375,00).

Met de BrancheView Custom App kunt u in samenspraak met uw AccountView partner een app voor u op maat laten maken. De kosten die daarvoor worden berekend vallen natuurlijk buiten ons aanbod.

Voor klanten met het huur-model: 50% korting
Voor klanten die AccountView huren en ook de BrancheView modules BrancheView Mobile App en/of de Custom App willen gaan huren, bieden wij nu deze modules tot het einde van 2020 met 50% korting aan op de huurtarieven (BrancheView Mobile App: €39,35 per maand en Custom App: €15,53 per maand) voor bestellingen die uiterlijk eind juni 2020 worden geplaatst.

Met de BrancheView Custom App kunt u in samenspraak met uw AccountView partner een app voor u op maat laten maken. De kosten die daarvoor worden berekend vallen natuurlijk buiten ons aanbod.

Bestel de BrancheView App

Bestel de BrancheView App en laat ook uw app binnenkort zelf op maat maken.

U bestelt de BrancheView App bij uw reseller of direct bij BrancheView via onderstaande knop.

Of bel 088 – 235 03 59 of stuur een mail naar sales@brancheview.com.

Download de flyer