De BrancheView App in uw eigen huisstijl
Geef de app uw eigen gezicht

Professioneel en eigen

Uw BrancheView App volledig in de huisstijl van uw kantoor of bedrijf. En met uw eigen icoon plaatsen we de app in de App Store of Google Play. Zo krijgt de beste app voor AccountView uw eigen gezicht.

 

Veilig en vertrouwd

Ook met een app in uw eigen huisstijl en met een eigen icoon in de App Store of Google Play profiteert u van de veiligheid en het vertrouwde gemak van de BrancheView App:

  • Geen administratieve data op mobiel of tablet
  • Administraties toekennen per gebruiker
  • Specifieke toegangsopties per gebruiker
  • App downloaden in de Apple App Store of Google Play
Geschikt vanaf AccountView versie 9.1

Ook wanneer u beschikt over een oudere versie van AccountView (minimaal versie 9.1) kunt u met de BrancheView App toch profiteren van de mogelijkheden voor het benaderen van AccountView op uw mobiel device.

Bestel de BrancheView App

Voor het gebruik van de BrancheView App volstaat de installatie van de Module BrancheView App. U bestelt de module direct bij BrancheView: Bel 088 – 235 03 59 of stuur een mail naar sales@brancheview.com.

Start vandaag nog met de BrancheView Custom App, de beste maatwerkoplossing voor AccountView apps.

Onze Apps voor AccountView

BRANCHEVIEW APP, CUSTOM APP EN APP BUILDER
De standaard BrancheView App is de beste app voor AccountView. Heeft u speciale wensen? Bijvoorbeeld extra velden, schermen of grafieken? Wij regelen het voor u met de BrancheView Custom App. Of pas zelf uw app aan met de BrancheView App Builder.

Eigen huisstijl, eigen icoon

De BrancheView App met uw eigen huisstijl beschikbaar stellen voor uw klanten en/of medewerkers. Wij regelen het voor u.
Bel 088 – 235 03 59 of stuur een mail naar sales@brancheview.com en we vertellen u er alles over.