Over ons

BrancheView is een bedrijf dat gespecialiseerd is in AccountView software. Wij ontwikkelen modules waarmee iedere gebruiker van AccountView meer uit AccountView haalt dan erin zit. Is dat mogelijk dan? Jazeker, wij hebben al ruim 50 modules op de markt gebracht en we blijven bezig met ontwikkelen van nieuwe modules of het bijstellen van bestaande modules.

BrancheView is in 2005 ontstaan als zuster van AccountView Expertcenter Lorentis uit Volkel. Sinds die tijd hebben wij een diepgaande kennis opgebouwd over wat gebruikers wensen. Deze wensen zijn voor ons de basis geweest voor het ontwikkelen van vele ondersteunende modules. Wij zijn een volledig zelfstandig bedrijf dat zich dagelijks bezighoudt met nieuwe ontwikkelingen en gebruikerssupport.

Binnen BrancheView zijn we actief met softwareontwikkeling en support. De modules van BrancheView zijn te koop bij de vele AccountView dealers. Zij leveren u de software en ondersteunen u zonodig met de implementatie. Als gebruiker kunt u bij ons terecht voor extra support.

Met AccountView kunt u al veel, met de modules van BrancheView erbij kunt u nog meer. Als u zelf ideeën heeft, horen wij die graag van u.
Mogelijk kunnen we ze verwerken in nieuwe modules waarmee u en andere gebruikers nog meer profijt hebben van AccountView. We zeggen niet voor niets: BrancheView, on top of AccountView.