BrancheView Themed App

Met de Themed App plaatsen wij de BrancheView App, aangepast in uw eigen huisstijl, met een door u gekozen naam en icoon als een afzonderlijke app in de App Store en Google Play. Zowel Apple als Google vragen daarnaast nog om een aantal aanvullende gegevens.

Onze vragen met betrekking tot de thematisering van uw Themed App en de vragen voor de registratie van uw Themed App in de beide app stores, hebben wij in dit formulier bij elkaar gebracht. Wij vragen u dit formulier compleet in te vullen en in te sturen zodat wij uw Themed App gereed kunnen maken en in de stores kunnen opnemen.

Om u hierbij te helpen, kunt u afkijken bij de BrancheView App in de Apple App Store en de Google Play Store. In de onderstaande afbeeldingen van de Apple App Store en Google Play Store hebben wij de cijfers van onderstaande vragen toegevoegd.

App validatie

Apple (en mogelijk ook Google) beoordelen uw app voor de toelating tot de app stores. Om dit proces te bespoedigen dient u rekening te houden met de volgende richtlijnen:

  • De doelgroep van uw app dienen uw klanten/cliënten te zijn. Wanneer u een app voor intern gebruik inzet, is de kans op publicatie in de app-store minimaal. Hiervoor zijn andere methoden beschikbaar.
  • Vermeld op uw website nooit dat de app een betaalde dienst is. In dat geval zal Apple hier namelijk moeilijk over doen en vereisen dat Apple Pay wordt geïmplementeerd met de bijbehorende afdracht aan Apple.
  • Zorg voor een demo-administratie in AccountView die door ons wordt gekoppeld aan de demo-login in de app. Deze wordt gebruikt door Apple om de inhoud van de app te toetsen. Zorg ervoor data deze inrichting actief blijft want ook bij updates van de app wil Apple inloggen in de app.

Apple App Store

Google Play Store

"*" geeft vereiste velden aan

App Store vermelding

Onder deze naam wordt de app weergegeven in de App Store.
De naam moet kort zijn en mag geen prijs, positie, emoji of herhaalde symbolen bevatten.
Een korte beschrijving/slogan van de app.
Een beschrijving van de app, met details over functies en functionaliteit.
Een of meer zoekwoorden waarmee men de app kan vinden.
Een URL naar uw website waarop men informatie kan vinden over de app.
Een URL naar uw website waarop Apple en Google marketinginformatie over de app kunnen vinden.
Een URL op uw website die linkt naar uw privacybeleid (van de app).

Contactgegevens voor App Store vermelding.

App kleurcodes en afbeeldingen:

HEX/RGB kleurcode voor app titelbalk
HEX/RGB kleurcode voor app header
HEX/RGB kleurcode voor app achtergrond
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, ai, eps, svg, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
    (Bedrijfs)logo/afbeeldingen in hoge resolutie waarmee door ons de pictogrammen van de app kunnen worden aangemaakt. Bij voorkeur vector-afbeeldingen (zoals svg) en geen bitmaps (zoals jpg/png) die bij het schalen korrelig worden.

    Verzending

    Het ticketnummer staat vermeld in het onderwerp van de email.